SsangYong Tivoli de nieuwe crossover!

 

Brochure en prijslijst
Foto’s van de Tivoli
Video’s van de Tivoli

Exclusieve proefrit aanvragen – beleef de nieuwe SsangYong Tivoli als eerste!

Na de concept cars X100 en XIV-AIR en XIV-Adventure is de Tivoli de definitieve productie auto. Deze auto is in januari 2015 in het thuisland Korea geïntroduceerd en zal vanaf juni 2015 leverbaar zijn in Nederland.

De Tivoli word een kleine crossover die in het populaire B-segment auto’s valt. Met zijn lengte van 4,195m is de Tivoli een wendbare en gemakkelijk te rijden auto. Deze auto is vernoemd naar de Italiaanse stad Tivoli. Deze naam heeft de auto te danken aan zijn volledig Europees afgestemde karakter en eigenschappen.

Motoren

Ook de motoren zijn afgestemd op de Europese markt. Zo komt de auto met een 1.6 liter benzine motor, goed voor 128 pk en 160 nm koppel. Deze motor is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen of optioneel aan een 6 traps automatische transmissie. In Korea hebben ze er alles aan gedaan om Co2 uitstoot zo laag mogelijk te houden voor de 1.6 benzine motor.  Later komt er ook een 1.6 liter turbo diesel.

Smart steer

De Tivoli is uitgerust met het zogenaamde smart steer. Hiermee kan de bestuurder zelf de gevoeligheid van de besturing instellen. De bestuurder heeft keuze uit drie standen: Normaal, Comfort en Sport. Zo is de comfort stand ideaal voor het rijden in een stad en inparkeren en zorgt de sport stand voor een strakker en directere sturende auto voor bijvoorbeeld op de snelweg of sportieve binnenwegen.

TomTom Navigatie

De uitrusting van de Tivoli bevat onder andere smart key, parkeerhulp, airconditioning met twee klimaatzones, voldoende ruimte om uw laptop of iPad op te bergen en een HDMI aansluiting om uw smartphone, tablet of laptop op het multimedia systeem aan te sluiten. Tevens wordt de Tivoli uitgerust met een grootbeeld navigatie met de software en kaarten van werelds grootste navigatie leverancier TomTom. Dit staat garant voor perfecte navigatie en gebruiksgemak.

Uitstraling en Veiligheid

De Tivoli gaat helemaal mee in de trend van nu. Zo is hij ook leverbaar in een two tone kleurstelling met bijpassende kleuren lichtmetalen velgen, de kleur van het instrumentenpaneel is te personaliseren en zijn er verschillende kleuren interieur leverbaar. Ook is de Tivoli naast de gebruikelijke airbags ook voorzien van een knieairbag voor de bestuurder. De LED dagrijverlichting zit stijlvol geïntegreerd in de modern vormgegeven koplamp, dit zorgt voor ultieme zichtbaarheid voor medeweggebruikers. Tot slot waarschuwt het informatie display in het instrumenten paneel als de auto een lekke band heeft via het TPMS systeem, via dit systeem kunt u altijd uw actuele bandenspanning controleren.

Klik hier om als eerste de nieuwe SsangYong Tivoli te beleven! De exclusieve proefrit!

 

Brochure en prijslijst

Download hier de brochure en prijslijst van de Tivoli

Download hier de brochure

Download hier de prijslijst

Foto’s

Bekijk hier de foto’s van de buitenkant van de Tivoli

Bekijk hier de foto’s van de binnenkant

Bekijk hier de techniek en veiligheid foto’s van de Tivoli

Video’s

Bekijk hier de promotie video van de Tivoli

Bekijk hier de specificatie video van de Tivoli

Bekijk hier de introductie video van de Tivoli

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur