SsangYong Tivoli de nieuwe crossover!

 

De Tivoli oogt niet alleen goed, hij biedt ook veel bescherming op de weg en rijdt bijzonder dynamisch. Deze compacte SUV werd ontworpen om al je verwachtingen te overtreffen: een gloednieuw platform, een verfrissende vormgeving met een dynamische urban look, een trendy interieur, hypermoderne motoren en de beste veiligheidsuitrusting in zijn soort.

Technisch

De gloednieuwe motoren van de Tivoli zijn zuiniger en betrouwbaarder. Ze voldoen aan de strenge Euro 6-emissienorm. De e-XGi160 benzinemotor levert 128 pk bij 6.000 tpm en een koppel van 160 Nm bij 4.600 tpm. De dieselmotor (e-XDi160) levert 115 pk tussen 3400 en 4000 tpm en een koppel van 300 Nm tussen 1500-2500. Die cijfers staan garant voor optimale prestaties zowel in de stad als op de snelweg. Tevens zorgt deze motor voor een uitmuntende geluid- en trillingdemping en slaagde hij met glans voor de kwaliteits- en betrouwbaarheidstests die premium-autobouwers in Europa hanteren.

Start-Stopsysteem

De motor wordt stilgelegd om brandstof te sparen en de uitstoot te beperken bij stilstand aan bijvoorbeeld een verkeerslicht. De stroomopwekking wordt geoptimaliseerd zodat de motor ogenblikkelijk en schokvrij kan herstarten.

Smart steer

De Tivoli is uitgerust met het zogenaamde smart steer. Hiermee kan de bestuurder zelf de gevoeligheid van de besturing instellen. De bestuurder heeft keuze uit drie standen: Normaal, Comfort en Sport. Zo is de comfort stand ideaal voor het rijden in een stad en inparkeren en zorgt de sport stand voor een strakker en directere sturende auto voor bijvoorbeeld op de snelweg of sportieve binnenwegen.

TomTom Navigatie

De uitrusting van de Tivoli bevat onder andere smart key, parkeerhulp, airconditioning met twee klimaatzones, voldoende ruimte om uw laptop of iPad op te bergen en een HDMI aansluiting om uw smartphone, tablet of laptop op het multimedia systeem aan te sluiten. Tevens wordt de Tivoli uitgerust met een grootbeeld navigatie met de software en kaarten van werelds grootste navigatie leverancier TomTom. Dit staat garant voor perfecte navigatie en gebruiksgemak.

Uitstraling en Veiligheid

De Tivoli gaat helemaal mee in de trend van nu. Zo is hij ook leverbaar in een two tone kleurstelling met bijpassende kleuren lichtmetalen velgen, de kleur van het instrumentenpaneel is te personaliseren en zijn er verschillende kleuren interieur leverbaar. Ook is de Tivoli naast de gebruikelijke airbags ook voorzien van een knieairbag voor de bestuurder. De LED dagrijverlichting zit stijlvol geïntegreerd in de modern vormgegeven koplamp, dit zorgt voor ultieme zichtbaarheid voor medeweggebruikers. Tot slot waarschuwt het informatie display in het instrumenten paneel als de auto een lekke band heeft via het TPMS systeem, via dit systeem kunt u altijd uw actuele bandenspanning controleren.

Klik hier om als eerste de nieuwe SsangYong Tivoli te beleven! De exclusieve proefrit!

 

Brochure en prijslijst

Download hier de brochure en prijslijst van de Tivoli

Download hier de brochure

Download hier de prijslijst

Foto’s

Bekijk hier de foto’s van de buitenkant van de Tivoli

Bekijk hier de foto’s van de binnenkant

Bekijk hier de techniek en veiligheid foto’s van de Tivoli

Video’s

Bekijk hier de promotie video van de Tivoli

Bekijk hier de specificatie video van de Tivoli

Bekijk hier de introductie video van de Tivoli

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur