Isuzu

Welkom bij Isuzu dealer Auto Tiggeloven

 

Auto Tiggeloven is meer dan 20 jaar actief in de 4×4/SUV wereld en heeft daar nu het dealerschap van Isuzu aan toe mogen voegen. U bent voor onderhoud en reparatie aan uw prachtige Isuzu bij Auto Tiggeloven aan het juiste adres. Maar natuurlijk ook voor aankoop van een Isuzu nieuw of gebruikt.

Wat is het merk Isuzu?

Isuzu is een Japanse merk voor pick-up’s en kleine vrachtwagens met technisch hoogwaardige en kwalitatief goede technieken. Ieder voertuig dat door Isuzu wordt gebouwd kenmerkt zich door functionaliteit, comfort en duurzaamheid. In 2005 was Isuzu ‘s werelds grootste producent van middelzware vrachtwagens wereld wijd. Isuzu heeft de grootste dieselmotorenafdeling ter wereld, die niet alleen worden gebruikt door andere automerken, maar ook voor kranen, shovels en de scheepvaart. Isuzu is een merk van wereldklasse met jarenlange ervaring.

Isuzu heeft twee modellen: de Isuzu D-Max en de N-Serie.
De D-Max is de pick-up, dé krachtpatser voor elk terreintype, waarbinnen u kunt kiezen uit de D-Max Single Cab, Extended Cap of Double Cab. De D-max kenmerkt zicht door zijn hoge trekgewicht van maar liefst 3.500KG en een laadvermogen van 1.000KG.

De N-Serie is de vrachtwagen met frontstuurcabine, waar u de keuze heeft uit 3.5 T., 5.0 T. en 7.5 T uitvoeringen.

Het beste voor uw Isuzu

U heeft bij ons alleen te maken met technische mensen met liefde voor 4×4/SUV auto`s, dus uw Isuzu. Zij weten precies welk onderhoud uw Isuzu nodig heeft en we werken met originele Isuzu onderdelen. Wij garanderen u een snelle levering, mocht er even iets niet in ons magazijn aanwezig zijn.

Isuzu modellen

Single CabExtended CabDouble Cab

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur