Maatregelen tegen corona

Auto Tiggeloven is gewoon bereikbaar

Ondanks het coronavirus (COVID-19) blijven onze deuren gewoon geopend. Wel zijn er extra maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.  Uiteraard ontvangen wij u op de vertrouwde manier. Daarbij volgen wij de adviezen en landelijke richtlijnen welke zijn afgegeven door het kabinet en het RIVM op.

Een bezoek aan ons

Naast deze algemene maatregelingen voeren wij onze schoonmaakbeurten vaker uit met extra aandacht voor het pinapparaat, werkplekken en deurklinken.

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

  • Alle contact verloopt via onze receptie, verzoeken u niet de werkplaats in te gaan en geen contact te hebben met 1 van onze monteurs
  • Wij gebruiken ten alle tijden handschoenen en plastic stoelhoezen als we aan uw auto werken.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Zij wassen regelmatig hun handen, voor, tijdens en na een klus met zeep
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. 
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Mocht een van onze medewerkers (lichte) klachten hebben, dan blijven ze thuis. We vragen u deze verantwoordelijkheid ook te nemen als u ons bedrijf bezoekt.

Werkplaatsafspraken

Onze werkplaats is volgens reguliere tijden geopend en de gemaakte afspraken voor onderhoud/APK aan uw voertuig gaan gewoon door. We zijn extra zorgvuldig aan de balie bij het in ontvangst nemen van uw voertuig. De balie tussen u en onze medewerkers zorgt al voor de juiste afstand en wordt regelmatig schoongemaakt.

Wacht u op de werkzaamheden in onze showroom aan de koffietafel? Vanzelfsprekend ontvangen wij u graag met een kop koffie of thee.

Indien nodig kunnen wij u nog verder ontzorgen door onze haal- en brengservice. Geef dit aan bij het maken van de afspraak of bel ons als u al een afspraak heeft staan.

Mocht uw auto binnenkort aan APK en/of een onderhoudsbeurt toe zijn, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Zoals u in het nieuws wellicht heeft gehoord zijn er fabrieken van diverse merken en leveranciers gesloten en kan er een te kort aan onderdelen ontstaan.

Om gemakkelijk en snel een afspraak te maken gaat u naar www.autotiggeloven.nl/afspraak

Verkoop

Ook onze showroom is gewoon geopend. Op onze website vindt u onze actuele voorraad. U bent van harte welkom om deze auto’s te komen bekijken. Maak voor een proefrit bij voorkeur een afspraak met ons.

Mocht u een auto bij ons op de website hebben gezien die uw interesse heeft, maar zelf niet naar ons toe willen of kunnen komen? Geen probleem, na telefonisch overleg komen wij met de auto naar u toe, u kunt de auto dan bekijken en een proefrit maken, dat alles zonder dat u de deur uit hoeft. Als we tot een “deal” komen en u nog niet naar ons toe wilt of kunt, komen wij de auto bij u op locatie afleveren.

Vragen en informatie

Wij vertrouwen erop dat de getroffen maatregelen ons helpen in het bestrijden en inperken van deze uitbraak. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden onze maatregelen verder aangescherpt. 

Andere vragen? Neem contact met ons op via e-mail of binnen openingstijden via telefoon 0543-451252.

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,

Paul Tiggeloven.

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur