Over ons

Geachte website bezoeker/bezoekster

Auto Tiggeloven is een allround autobedrijf dat als een klein gezellig bedrijfje in 1994 in Doetinchem is gestart. Daar zijn de merken Daihatsu en SsangYong vertegenwoordigd en dan groei je steeds maar groter, zodat er een 2e vestiging komt in Bredevoort. Op een zekere dag is er besloten toch maar weer te kiezen voor de kleinschaligheid en alleen de vestiging Bredevoort aan te houden.

We hebben nu weer een leuk klein team en kennen alle klanten en kunnen dan ook veel beter aan de wensen van de klant voldoen. De lijnen zijn kort, geen verschillende afdelingen met zwaar wegende verkopers, receptionisten en boekhouders. Gewoon in de overall een auto verkopen werkt perfect.

Er is niemand die uw auto beter kent dan de technische man en kan u daarom dan ook het beste adviseren. U bent dan ook voor alles welkom wat met een auto te maken heeft. Van lampje vervangen tot forse schade repareren kunt u bij ons terecht. Ook voor een passende financiering of lease informeren wij u graag. Wij hebben een constante voorraad zeer goede gebruikte auto’s staan. U vindt allerlei prijsklassen van klein tot groot.

Wat u opvalt is het gevarieerde aanbod. Een zuinige kleine auto, MPV, SUV, terreinwagen of besteller, u ziet ze allemaal. Het zal de liefhebben zeker niet ontgaan dat we een redelijk aanbod SUV/4×4 auto’s hebben. Dit is onze specialiteit. Wij hebben ruime ervaring met onderhoud en reparatie van 4×4 voertuigen, met name SsangYong en Landrover. Dit is geboren uit liefhebberij en wat je zelf leuk vind ben je ook goed in. Dit maakt ons bedrijf uniek in de Achterhoek.

Ook voor een nieuwe auto bent u van harte welkom. Wat voor merk u ook wenst, wij leveren het graag. Daarnaast hebben we alle informatie van nieuwe Isuzu’s en SsangYong’s binnen hand bereik. Wilt u zelf ervaren hoe wij werken, maak dan een afspraak voor een APK, een onderhoudsbeurt of kom eens langs met een lekke band, wij doen het allemaal met veel plezier. Natuurlijk mag u ook zomaar eens binnen komen lopen voor een kop koffie en wat rond kijken.

Het team van Auto Tiggeloven heet u van harte welkom.

Auto Tiggeloven is op 24 februari 2013 op TV geweest bij RTL LifestyleXperience. Hier onder kunt u het deel van de uitzending bekijken.

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur