Onderhoud en Reparatie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle onderhoud en reparatie aan uw auto. Met onze professioneel ingerichte werkplaats en vakkundig opgeleid personeel kunnen wij alle auto’s onderhouden en repareren.

Periodiek onderhoud

Het is van belang uw auto periodiek te laten onderhouden en controleren volgens voorschriften. Als u uw auto laat onderhouden en controleren verkleint u de kans op autopech en kunt u veilig met uw auto de weg op. Door uw auto te laten onderhouden door Auto Tiggeloven voorkomt u het doorrijden met versleten onderdelen en voorkomt u onnodige en dure reparaties. Het doorrijden met versleten onderdelen kan voor onveilige en gevaarlijke situaties op de weg zorgen en kan de rest van uw auto beschadigen.

Goed en regelmatig onderhoud bevordert de levensduur van uw auto. In onze werkplaats word uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteits onderdelen zodat wij achter ons geleverde werk staan.

Reparatie

Helaas wil het wel eens voorkomen dat er reparaties nodig zijn aan auto’s, ook voor hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij voeren alle soorten reparaties uit aan alle auto’s. Denk hierbij aan het vervangen van de koppeling, uitlaten, banden maar ook het repareren of vervangen van wielophangingsdelen zoals, veren, schokbrekers, stuurkogels, stabilisatorstangen en fuseekogels. Ook voor reparaties aan de motor, versnellingsbak of andere delen van uw auto kunt u bij Auto Tiggeloven in Bredevoort terecht.

Door onze technische kennis en ervaring samen met de juiste gereedschappen en apparatuur kunnen wij uw auto vakkundig en goed repareren. Dankzij nauwe samenwerking met meerdere leveranciers van de beste onderdelen kunnen wij vaak binnen een halve dag de juiste onderdelen voor uw auto in huis hebben om zo u en uw auto weer snel de weg op te hebben.

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur