Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

30

Jazz Hybrid

We hebben de bekende en befaamde Honda Jazz een nieuwe, strakke stijl gegeven. Er zijn twee versies met een uitgesproken persoonlijkheid: de geavanceerde Jazz en de sportieve Jazz Crosstar.

Bekijk de Honda Jazz Hybrid
30

Civic

Het kenmerkende, lage aerodynamische profiel en de gladde atletische bochten van de Civic trekken overal de aandacht, maar de echte schoonheid ligt onder het oppervlak. Het lichtgewicht chassis en het unieke veringsysteem zijn ontworpen voor dynamische handling en een uitstekende wegligging. Het is dan ook geen wonder dat de Honda Civic en asfalt zo goed samengaan.

Bekijk de Honda Civic
30

HR-V

De nieuwe HR-V is ontworpen om te presteren en verrast met een fris, sportief en vloeiend design van voor tot achter. Het zeer ruime interieur zorgt voor een unieke rijervaring in een ruim aanvoelende en comfortabele sfeer voor u en uw passagiers.

Bekijk de Honda HR-V
30

CR-V

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze.

Bekijk de Honda CR-V
30

Honda E

De Honda e is een waargemaakte droom met zijn unieke combinatie van dynamische prestaties, verfijnd comfort en futuristische technologie. Ontworpen om een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

Bekijk de Honda E
30

NSX

Het combineren van het toppunt van sportprestaties met alledaags rijcomfort had tijd nodig. We moesten ook redelijk wat tegenslagen incasseren. Maar als het bereiken van perfectie betekende dat we steeds opnieuw moesten beginnen, dan zouden we dat doen. Daarom duurde het jaren voordat de auto perfect was. En daarom werd de NSX alleen maar beter en beter.

Bekijk de Honda NSX
Morgen Internet - Zorgeloos website