Airco service

Een airconditioning zit tegenwoordig bijna standaard in alle auto’s en wordt niet meer beschouwd als luxe. Veel mensen denken dat een airco onderhoudsvrij is, echter is een airco dat niet.

Onderhoud aan de airco

Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, ook voor smering van de airco net als olie zorgt voor smering bij de motor. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem kan er dusdanige schade aan het systeem ontstaan dat dit een defecte airco als gevolg heeft.

Onze monteurs met kennis van het aircosysteem in uw auto, onderhouden graag uw airconditioning, zodat u koel en veilig onderweg bent. Ons advies daarom is, om dure reparaties en een niet werkende airco te voorkomen, minimaal eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt aan het systeem uit te voeren.

Tussentijds kunt u vieze geurtjes voorkomen door een aircocheck en fresh te laten uitvoeren samen met een onderhoudsbeurt bij ons.

Fris en veilig

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo prettig en verhoogt niet alleen het comfort, maar ook dat u als bestuurder fris achter het stuur zit. U blijft alerter en dit draagt bij aan uw eigen veiligheid en die van uw medepassagiers.

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur