APK keuring

Auto Tiggeloven in Bredevoort is een officieel APK keuringsstation, erkend door de RDW. Na afloop van uw APK krijgt u van onze APK-keurmeester een keuringsrapport. Hierop vindt u reparatie-, afkeur- en adviespunten. Adviespunten zijn gebreken die nu nog niet tot een afkeuring leiden, maar die binnenkort wel vervangen of gerepareerd moet worden. Als het voertuig is afgekeurd staan er afkeurpunten op het rapport. Wij zullen dit rapport met u doornemen. Vergeet niet dat de APK slechts een momentopname is en dus geen alternatief is voor het onderhouden van uw voertuig.

Wat houd de APK keuring in?

De APK keuring is een veiligheids- en milieucontrole. Zo worden onder andere de wielophanging, remmen, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, veiligheidsgordels en carrosserie van uw auto gecontroleerd. En om het milieu niet onnodig te belasten wordt de samenstelling van de uitlaatgassen geanalyseerd met speciale meetinstrumenten. 

Hoge kosten?

Mochten er punten zijn, die extra aandacht vragen of voor de APK keuring gerepareerd dienen te worden, nemen wij contact met u op om deze punten te bespreken en desgewenst een kostenopgave op te geven.

Voorkom een hoge boete!

Meld u nu aan voor onze APK reminder door op onderstaande banner te klikken.

APK reminder

 

 

 

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur