BOVAG Pechhulp vertrouwd en voordelig

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt Bovag pechhulpu daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Waar u zich in Nederland of Europa ook bevindt. Een geruststellende gedachte.

Niemand kent uw auto beter dan uw eigen BOVAG Autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als u ook onderweg kunt vertrouwen op de
zekerheid van BOVAG? Dit kan met BOVAG Pechhulp. Enkele voordelen van BOVAG Pechhulp
.

Vertrouwd en persoonlijk

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto vol kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lichtje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst ’s ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn.

Bij deze en veel andere pechsituaties wilt u snel weer op weg worden geholpen. Zou het dan niet fijn zijn als u dan ook kunt vertrouwen op de zekerheid van BOVAG? En dat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten? Dat is precies waar BOVAG Pechhulp voor staat.

Met BOVAG Pechhulp weet u wat u krijgt, helder en overzichtelijk. Wat de aard van de pech ook is, met BOVAG Pechhulp kunt u uw reis weer ongestoord voortzetten. In de meeste gevallen wordt uw auto ter plekke gerepareerd en bent u direct weer mobiel. Het kan echter ook voorkomen dat uw auto niet direct te repareren is. In dat geval transporteren wij uw auto naar het BOVAG Autobedrijf.

U strandt binnen 25 km vanaf uw autobedrijf
Is uw auto niet ter plekke te repareren, dan wordt de auto naar uw eigen BOVAG Autobedrijf getransporteerd.

U strandt buiten 25 km vanaf uw autobedrijf
Is uw auto niet ter plekke te repareren, dan wordt de auto naar het dichtstbijzijnde BOVAG Autobedrijf getransporteerd. Indien de auto niet binnen 24 uur te repareren is en u de aanvullende dekking vervoer naar eigen autobedrijf heeft afgesloten, dan wordt de auto naar uw eigen BOVAG Autobedrijf getransporteerd.

Hulp voor alle bestuurders van uw auto

Bent u niet de enige bestuurder van uw auto? Dat is geen probleem bij BOVAG Pechhulp.
In tegenstelling tot enkele andere pechhulpdiensten staat BOVAG Pechhulp niet op naam van een specifieke persoon, maar op het kenteken van uw auto. Krijgt iemand anders pech met uw auto? Ook dan kan deze bestuurder rekenen op hulpverlening.

Scherpe tarieven

BOVAG Pechhulp is heel voordelig. Vanaf 40 euro per jaar bent u verzekerd van kwalitatieve hulp bij pech in Nederland. U kunt zelf uw pechhulpservice samen stellen, zo betaalt u alleen voor datgene wat u ook werkelijk nodig heeft.

Ook in het buitenland

Wilt u ook in het buitenland verzekerd zijn van snelle hulp bij pech onderweg? Voor slechts € 17,50 extra wordt u in geheel Europa snel weer op weg geholpen. Hiervoor maakt BOVAG Pechhulp gebruik van het uitgebreide Europese netwerk van de alarmcentrale SOS International.

Waarom zo voordelig

BOVAG Pechhulp maakt gebruik van het BOVAG netwerk en van de voorzieningen van de BOVAG Autobedrijven. Zo hoeven we zelf geen wagenpark te beheren, waardoor we de kosten voor u laag kunnen houden. Voor hulp ’s nachts buiten kantoortijden of in het buitenland hebben we goede afspraken kunnen maken met SOS International. U profiteert van die afspraken.

Klik hier voor een compleet overzicht van tarieven en dekkingen.
Klik hier voor veelgestelde vragen.
Klik hier voor de voorwaarden.

Om een aanvraag voor de Bovag pechhulp in te dienen kunt u hier klikken

Bovag pechhulp aanmelden

Contactgegevens

Auto Tiggeloven
Winterswijksestraat 69
7126 AA    Bredevoort

Tel: 0543 – 45 12 52
Mail: info@autotiggeloven.nl

Route

Openingstijden

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur